LARS MONSEN ANARJOHKA

Lars Monsen Anárjohka – dette er en serie ullundertøy i merinoull, for ekte friluftsfolk. Lars Monsen har sammen med Aclima utviklet en kolleksjon som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest. Plaggene har detaljer som brystlommer med oppheng for kompass, gps eller annet turutstyr. Vi har sydd på utvendige hemper slik at du lettere kan henge opp og tørke klærne når du er på tur. I tillegg er det gode og romslige varmelommer og områder med ribbestrikk for god passform. Dette ulltøyet her er perfekt for de som trenger ulltøy som er skapt for de som liker seg ute. Lars Monsen har et uendelig antall års erfaring fra det å bo i villmarken, og derfor var det perfekt at vi sammen utarbeidet disse ullplaggene her. Vi har brukt materialer og teknikker fra våre andre kolleksjoner for å virkelig skape en kolleksjon som Lars Monsen selv kunne gå god for.  

 • Lars Monsen Anárjohka polo M's

  Kr.1.199,-
  Lars Monsen Anárjohka Polo with zip er en langermet trøye med glidelås i halsen, den er laget i 100% Merino ull.

 • Lars Monsen Anárjohka longs M's

  Kr.1.099,-
  Lars Monsen Anárjohka Longs er laget i Aclimas gode WarmWool kvalitet, med 100% Merino ull.

 • Lars Monsen Anárjohka wool pullover

  Kr.1.699,-
  Str. XS - XXXL
  Vekt: 770 gram i størrelse medium.Monsen Pullover er en varm strikket genser med mange tekniske detaljer, akkurat som Lars Monsen tøyet fra Aclima er godt kjent for.

 • Lars Monsen Anárjohka polo W

  Kr.1.199,-
  Lars Monsen Anárjohka Polo with zip er en langermet trøye med glidelås i halsen, den er laget i 100% Merino ull. Glidelåsen gjør det enkelt å slippe ut varm luft og lukke igjen når det blir kjølig, den høye kragen varmer hals og nakke.

 • Lars Monsen Anárjohka longs W's

  Kr.1.099,-
  Lars Monsen Anárjohka Longs er laget i Aclimas gode WarmWool kvalitet, med 100% Merino ull. Longsen har dobbelt stoff på baken og ved innsiden av lår og knær for ekstra slitestyrke og komfort. Den har en ettersittende passform og egner seg godt som baselayer i vinterhalvåret.

 • Lars Monsen Anárjohka boxer M's

  Kr.499,-
  Anárjohka Boxer er laget i Aclimas gode WarmWool - kvalitet, i 100% merinoull.

 • Lars Monsen Anárjohka polo Jr

  Kr.749,-
  Str.130 -160

 • Lars Monsen Anárjohka longs Jr

  Kr.649,-
  Str.130-160